Aarhusene er et byggefirma med rod i Aarhus. Vi er tre stiftere af Aarhusene, med tilsammen mange års byggeerfaring.

Aarhusene er et lille firma i et stort marked med mange store typehus-firmaer. Dem ønsker vi ikke at ligne eller konkurrere med.

Det unikke hus i høj kvalitet
Vores fokus er i stedet rettet imod få årlige projekter, hvor vi omhyggeligt udvælger spændende byggegrunde og tegner huset der passer dertil.

På den måde sikre vi, at vores kunder altid får et unikt produkt i høj kvalitet og med sans for detaljen.

Vores ambition er altid, at nytænke og udvikle på såvel arkitekttur som indretning af de huse vi bygger. Denne ambition er et resultat at vores erfaringer fra tidligere projekter, samt egne erfaringer fra hverdagslivet i en moderne familie.

Vi forstår, at den moderne familie ikke kun kræver plads, men også gennemtænkte løsninger, der tilgodeser såvel børnenes som de voksnes behov – uanset om man er den nystiftede børnefamilie eller den etablerede familie med teenagere.

Undgå den langstrakte beslutningsproces
En byggeproces er ofte forbundet med en lang række valg og beslutninger, som kan være både svære at gennemskue og langstrakte at komme i mål med. Dette kan afholde mange fra at vælge nybyggeri.

Netop derfor er vores huse næsten allerede færdige, når du første gang ser ’Til Salg’ skiltet. Herefter giver vi dig mulighed for at have medindflydelse på det sidste finish, så I kan vælge de løsninger, som passer lige præcis til jeres behov og smag.

Altid lavenergi
Vi tænker altid i lavenergi løsninger, hvilket er til fordel for både økonomien og miljøet.